OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Psihološka svetovalnica v Laškem odprta vsak četrtek

  Natisnite:
  Natisni
Velikost pisave:
V pritličju občinske stavbe Občine Laško deluje Psihološka svetovalnica Posvet – Tu smo zate. Svetovalnico v Laškem so od aprila lani do danes obiskali že številni posamezniki, ki so s storitvijo zadovoljni. Svetovalnica je odprta en dan v tednu, in sicer ob četrtkih, od 15. do 18. ure ali od 16. do 19. ure. Zainteresirani občani naj se za obisk svetovalnice vnaprej dogovorijo. Naročijo se lahko po telefonu 031 778 772, vsak delovni dan, od 8. do 15. ure, ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Za svetovanje ne potrebujejo napotnice. Prispevek uporabnika znaša 3 evre.

Individualni pogovor s strokovnjakom – svetovalcem traja približno 45 minut in je lahko v pomoč pri razreševanju najrazličnejših težav in zapletov v medosebnih odnosih. V svetovalnici so dobrodošli posamezniki, pari in tudi družine. Lahko jo obiščejo večkrat. Svetovalnica je namenjena odraslim v psihični stiski, ki imajo težave v vsakdanjem življenju in jih sami ne zmorejo oziroma ne zanjo razrešiti. Visoko usposobljene svetovalke, psihologinje in psihoterapevtke, osebi v stiski nudijo razumevanje, razbremenitev in podporo v reševanju situacije.

Občani Laškega in okolice lahko obiščejo svetovalnico, ko so v stiski zaradi:
 • študija, službe ali upokojitve
 • težav v partnerskem odnosu;
 • odnosov v družini;
 • težavah z vzgojo;
 • občutka izgorelosti, osamljenosti, brezvoljnosti;
 • razmišljanja, da življenje nima več smisla;
 • izgube bližnje osebe;
 • pomembnih življenjskih odločitev.
Svetovalnica deluje pod okriljem Centra za psihološko svetovanje Posvet, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Občine Laško.

Nuša Konec Juričič, dr. med.,
Strokovna vodja svetovalnic Celje in Laško
Nacionalni inštitut za javno zdravje, območna enota Celje
noimage
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane