OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Vabilo na tretjo javno razpravo o pripravi Celostne prometne strategije

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Kdo, če ne vi?
Soodločajte o prometu in mobilnosti v občini!
vabilo na 3. javno razpravo v sklopu priprave vizije Celostne prometne strategije občine Laško

Kdo, če ne občanke in občani, naj soodločajo o tem, kakšna naj bosta promet in mobilnost v prihodnjih desetletjih? In kdaj, če ne sedaj, ko je v pripravi vizija Celostne prometne strategije, je to sodelovanje ključno?

Sedaj je čas za vase aktivno sodelovanje! Ne izpustite priložnosti, da s svojimi mnenji in predlogi soustvarjate Celostno prometno strategijo (CPS)! Pridružite se pripravljavcem CPS in sooblikujte vizijo razvoja mobilnosti, saj ta predstavlja ključno izhodišče in osnovno usmeritev za strategijo. Vizija bo namreč osnova za izpeljavo strateških ciljev in konkretnih ukrepov na področju prometa in mobilnosti v prihodjnih desetletjih, ki bodo v veliki meri vplivali na vaše življenje.

Pridite na 3. javno razpravo, kjer bomo skupaj oblikovali vizijo razvoja mobilnosti za Celostno prometno strategijo Občine Laško in bo potekala 16. novembra 2016 ob 16.00 v Otročjem-centru Kino Laško.

V uvodnem delu dogodka bode predstavljena otroška videnja prihodnosti in to bo zagotovo dobra spodbuda, da tudi vi poveste, kakšne so vaše predstave o kakovostni in učinkoviti mobilnosti v prihodnosti. Prav vse predstave bomo upoštevali, jih povezali v vsebinske sklope in iz njih sestavili vizijo, ki bo po meri občank in občanov, saj bo upoštevala vaše vrednote, vaše želje in vaša videnja uspešne prihodnosti.

Več informacij o pripravi CPS vam je na voljo na spletni strani: http://cpsobcine.com/lasko/.
CPS 3JR
Vaše mnenje je potrebno in pomembno, zato se nam zagotovo pridružite!

Občina Lasko in pripravljavci CPS: LOCUS d.o.o., PTI - Prometno tehniski institut, FGG, UNI LJ
in CEPP - Center za vodenje participativnih procesov
CPS logoEU
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane