OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Letovanje za osnovnošolske otroke v Baški - otok Krk

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
baska2015 01
Občina Laško v sodelovanju s Celeio d. o. o. organizira letovanje za otroke od 6 let do vključno 15 let iz občine Laško. Otroci lahko preživijo deset dni, polnih dogodivščin, v Celjskem domu v Baški na otoku Krku, ki je tik ob plaži ter ponuja veliko možnosti za rekreacijo (odbojka, nogomet,peskovnik, tobogani, plezala, gugalnice …).
Baska16 01
Več o domu si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.celeia.si.

Polna cena letovanja za 10 dni je 430,00 EUR. V ceno je vključeno dnevno bivanje s štirimi obroki hrane na dan (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja) ter uporabo vseh športnih rekvizitov, ki so v lasti doma.

Za otroke z zdravstvenimi indikacijami (potrdilo splošnega zdravnika) bo znana cena letovanja za 10 dni po sklenitvi pogodbe z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Starši lahko vložijo vlogo za subvencioniranje letovanja (višina subvencije je odvisna od povprečnega mesečnega dohodka na osebo v %, ki je določen v odločbi o otroškem dodatku). Možno je tudi plačilo po obrokih (največ 6 obrokov).

Starši, ki niso upravičeni do subvencije letovanja in bodo poravnali znesek letovanja v največ treh obrokih, imajo posebni popust.
Baska17 01
Prevoz za vse otroke iz naše občine krije Občina Laško.

Kontaktna oseba je Jasna Kermelj na tel. št. 03 733 87 20 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Prijavnice dobite na vseh osnovnih šolah v občini Laško, v glavni pisarni Občine Laško ter v prilogah:
Obrazec - prijavnica za kolonije:   .doc   .pdf.
Obrazec - subvencija letovanja:   .doc   .pdf.

Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane