OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Občina Laško je prejela naziv "Prostovoljstvu prijazno mesto 2017"

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Občina Laško je prepoznala prostovoljstvo kot svojo prednost in vrednoto, saj ima zagotovljene institucije, organizacije in druga društva, ki delujejo na področju prostovoljstva. V zahvalo vsem prostovoljskim organizacijam in prostovoljcem, ki predstavljajo skoraj 10 % vseh občanov, se je Občina Laško v letošnjem letu prijavila na poziv Slovenske filantropije in pridobila naziv "Prostovoljstvu prijazno mesto 2017". Slavnostna podelitev nazivov je bila 18. maja 2017 ob Slovesnem dnevu prostovoljstva v Gradu Negova v Gornji Radgoni.

Občina Laško se zahvaljuje vsem posameznikom, društvom in drugim institucijam na vseh ravneh delovanja za njihovo nesebično prostovoljsko delo in požrtvovalnost, s katerim zagotavljajo boljšo kakovost življenja občanov in razvoj občine.
Prostovoljstvo2017
V letošnjem letu so naziv "Prostovoljstvu prijazno mesto" na novo pridobile štiri občine – poleg Občine Laško tudi Sevnica, Trbovlje in Izola. Za Občino Laško je priznanje z osvojenim nazivom prevzela v. d. direktorica Stanka Jošt.
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane