OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Praznično Laško

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
V prazničnem decembru se bo Laškem zvrstilo ogromno zanimivih prireditev. Nekatere izmed njih so že tradicionalne, nekaj pa bo tudi novosti – predvsem delavnice palčice Muzikalčice in postavitev pokritega drsališča.  
Praznicno Lasko 2017 letak1
Otroci bodo lahko prve tri sobote v decembru v dopoldanskem času ustvarjali v delavnicah Palčice Muzikalčice v Otročjem centru Kino Laško. Delavnice bodo vključevale likovno ustvarjanje, učenje pesmi, plesa in iger, z izdelki pa se bodo otroci predstavili na predbožičnem rajanju na občinskem dvorišču 22. decembra.

Tako v decembru kot tudi v januarju pa bo na parkirišču pri Kulturnem centru Laško na voljo pokrito mobilno drsališče. Odprto bo od ponedeljka do četrtka od 16. do 21. ure, ob petkih od 16. do 23. ure, ob sobotah od 10. do 23. ure, ob nedeljah pa od 10. do 19. ure. Drsališče bo brezplačno za uporabo, možna pa bo izposoja drsalk po simbolični ceni 1 evro. Ob drsališču bodo postavljene tudi hiške, v katerih bodo na voljo topli napitki.

Praznične dni pa si lahko na Valvasorjevem trgu popestrite tudi z obiskom t. i. sobe pobega ("escape room") na temo pivovarstva ali pa napete pustolovščine na prostem po mestnih ulicah ("unlock Laško").

Vabljeni v praznično Laško!

 Praznično Laško - LETAK


TV Laško - Prazničke lučke osvetlile Laško
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Dogodki Praznično Laško