OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

3. olepševalna akcija "Laško, naše mesto"

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Turistično društvo Laško skupaj z ostalimi zainteresiranimi društvi in institucijami tudi v letošnjem letu nadaljuje s povezovanjem društev "Laško, naše mesto" in nadgradnjo uspešne olepševalne akcije, ki je bila prvič izvedena leta 2016.
olepsevalna akcija 2018
3. olepševalna akcija v Laškem bo v soboto, 7. aprila 2018. Akcijo društva organizirajo v sodelovanju z Komunalo Laško, Thermano, Občino Laško in STIK-om. Zberemo se na vrtu Savinje ob 9. uri. Očistili bomo širše območje mesta Laško (brežine reke Savinje, Zdraviliški park, Zdraviliško pot, staro mestno jedro, okolico gradu Tabor, ...), zasadili kakšno gredico ter poskrbeli za drevesa, ki so že zasajena. Po koncu akcije bomo na vrtu Savinje organizirali skupno druženje sodelujočih ter poskrbeli za malico in pijačo za vsakega udeleženca olepševalne akcije. Tako se bomo med sabo bolje spoznali ter spletli vezi za nadaljnje delovanje. Lani je sodelovalo okoli 100 udeležencev. Za določeno število udeležencev bo Komunala Laško tudi zagotovila zaščitno opremo, predlagamo pa, da udeleženci kljub temu s seboj prinesejo zaščitne rokavice in delovno orodje (grablje, motiko, ...). Za vreče za smeti je poskrbljeno, kot tudi za odvoz pobranega materiala.

Vabljeni, da se v čimvečjem številu udeležite 3. olepševalne akcije ter s tem pripomorete k lepšemu videzu Laškega.

Zaželena je prijava udeležencev na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do srede, 4. aprila, da se bo lahko zagotovilo ustrezno število obrokov. Za več informacij se lahko obrnete na predsednika Turističnega društva Laško Boštjana Vrščaja – GSM: 070 431 980.
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane