OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

STIK Laško je osvojil 2. mesto v akciji Radia SI

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
V akciji Radia Slovenia International (Radio SI) se je STIK Laško uvrstil tik za zmagovalcem.
Z akcijo Slovenia's Hidden Gems, ki je trajala celo leto 2018, na Radiu Si promovirajo odlične turistične produkte in pakete, ki ponujajo najboljše kar premorejo raznolike slovenske pokrajine – vse od Prekmurja do Primorske. Tujejezična ekipa Radia Si išče in skozi radijsko oddajo predstavlja skrite turistične dragulje, ki ostajajo nepoznani številnim tujim turistom, ki obiščejo Slovenijo. Tako so v letu 2018 predstavili kar 18, morda spregledanih, a izjemnih turističnih paketov z vseh koncev Slovenije. Pakete je preizkusilo 18 parov tujcev, ki v Sloveniji živijo, delajo ali študirajo (člani Radio Si International club-a) in izkušnje delilo v radijski oddaji v angleškem jeziku in na spletni strani www.sloveniashiddengems.si, kjer so vsi prav turistični paketi predstavljeni v sliki in besedi, slišati pa je mogoče tudi vse radijske reportaže.
Izbor ponudnikov je bil prepuščen uredništvu Radia Si in poslušalcem, ki so glasovali za predloge. Ob zaključku akcije pa so lahko poslušalci in obiskovalci spletne strani med 15. oktobrom in 15. novembrom glasovali in med 18-imi finalisti izbrali 3 zmagovalce akcije, ki so na prireditvi v Vili Bianca v Velenju prejeli priznanje »Slovenia’s hidden gems 2018«.

STIK Laško se je s turističnim paketom DOŽIVETJE LAŠKEGA KRAFT PIVA uvrstil na 2. mesto za kar jim iskreno čestitamo.

Prvo mesto si je prislužil turistični paket Okusi Sredozemlja slovenske Istre Domačije Butul z Manžana nad Koprom, na 3. mesto pa se je uvrstil turistični paket Gourmet over Mura.

Priznanje je tudi dokaz, da je občina Laško zanimiva turistom ter da se turizem razvija in pušča sledi.

STIK RADIO SI 1
Direktorica STIK Laško Janja Urankar Berčon ob prejemu priznanja za 2. mesto

STIK RADIO SI 2
Predstavniki treh najbolje uvrščenih turističnih paketov
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane