OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Županov novoletni sprejem

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Župan Občine Laško Franc Zdolšek je včeraj (18. decembra) že tradicionalno sprejel laške gospodarstvenike in vidnejše predstavnike javnih institucij.
Letošnji novoletni oz. prednovoletni sprejem je bil v Thermani Laško, vabilu pa so se odzvali občinski svetniki, direktorji, ravnatelji javnih zavodov, predsedniki in poveljniki društev, poslovni partnerji, sodelavci...
Praznično vzdušje so soustvarjali učenci Glasbene šole Laško Radeče; na violino je zaigrala Neli Ela Guček, na klavirju jo je spremljala Brigita Mlakar, v uvodu so zaigrale flavtistke Nina Videc, Zoja Obrez, Žana Mastnak ter njihova mentorica Tatjana Brinovec, za konec pa je ansambel klarinetov zaigral Straussovo Polko.
V svojem govoru je župan Franc Zdolšek omenil lokalne volitve in se zahvalil vsem, ki so se jih udeležili, nato pa še dal poudarke nekaterim pomembnim projektom, ki so v teku in bodo kmalu realizirani. Dotaknil se je tudi preteklih investicij in projektov, ki jih je občina izpeljala ter poudaril, da se bo skupaj s sodelavci še naprej trudil delati dobro in preudarno.
NOVOLETNI SPREJEM 4
NOVOLETNI SPREJEM 1
NOVOLETNI SPREJEM 2
NOVOLETNI SPREJEM 3
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane