OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Občini Laško priznanje Policijske uprave Celje

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Policijska uprava Celje je imela danes, v torek, 18. junija, v Kulturnem centru Laško slavnostni dogodek na katerem so obeležili Dan policije, ki je 27. junija ter podelili priznanja.
Dogodka so se udeležili župan Občine Laško Franc Zdolšek, ki je v pozdravnem nagovoru izpostavil, da je Občini v čast, da s Policisjko postajo Laško že elta dobro sodeluje: "Vesel sem, da smo z lokalno policijsko postajo skozi vsa leta sodelovanja zgradili dober odnos in da dobro sodelujemo. Menim, da se naši občani počutijo varno in vedo na koga se obrniti v trenutkih, ko je to potrebno."
V Laško je prišla tudi generalna direktorica Slovenske policijie mag. Tatjana Bobnar, ki je delovanje Policijske uprave Celje izjemno pohvalila: "Delo PU Celje velja za dobro in tudi z novim direktorjem se to dobro dleo nadaljuje. Verjamem, da bomo v prihodnosti lahko okrepili še strokovni kader, ki je že zdaj visoko profesionalen in dobro dela. Naše dobro in slabo opravljene naloge namreč občutijo ljudje z imenom in priimkom." 
Dogodka so se udeležili še direktorica Občinske uprave Občine Laško Tina Rosina, podžupana Matjaž Pikl in Jože Senica, župan Občine Radeče Tomaž Režun, župan MO Celje Bojan Šrot ter drugi župani in predstavniki občin, prav tako so bili prisotni policisti, ki so prejeli priznanja. Podeljena so bila priznanja za 10, 20 in 30 let dela v policiji ter bronasti, srebrni in zlati ščit.
Občini Laško je generalna direktorica izročila priznanje za dolgoletno izjemno dobro sodelovanje pri zagotavljanju varnosti občanov.
V kulturnem programu je nastopil Policijski orkester.

PRIZANANJE PU CELJE OBČINI 5
Direktorica Občinske uprave Občine Laško Tina Rosina, župan Franc Zdolšek, Jože Senica, komandir PP Laško Alan Hrapot, direktor PU Celje Niko Kolar, generalna direktorica Slovenske policije mag. Tatjana Bobnar in podžupan Občine Laško Jože Senica
PRIZANANJE PU CELJE OBČINI 2
Generalna direktorica Slovenske policije mag. Tatjana Bobnar
PRIZANANJE PU CELJE OBČINI 3
Župan Občine Laško Franc Zdolšek
PRIZANANJE PU CELJE OBČINI 7
PRIZANANJE PU CELJE OBČINI 6
Generalna direktorica Slovenske policije mag. Tatjana Bobnar in podžupan Občine Laško Jože Senica
PRIZANANJE PU CELJE OBČINI 4
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane