OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si
Velikost pisave:
SPAR Slovenija nadaljuje s širitvijo svoje trgovinske mreže. Otvoritev novega supermarketa Spar v Laškem, na Trgu svobode 8, se bo odvila v četrtek, 17. aprila,  ob 10. uri.  Ob tem slovesnem dogodku bo podjetje SPAR Slovenija vrtcu Laško namenilo donacijo v višini 4.000 evrov.

Investitor in graditelj novega supermarketa v Laškem je Projekt 10 upravljanje nepremičnin d.o.o. Skupna investicija izgradnje objekta in opreme, ki ga je financiralo podjetje Spar Slovenija, je znašala 5,1 milijonov evrov. Trgovina se razprostira skupno na 1.369 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej pa bo skrbelo 23 novih zaposlenih. Novo trgovino dopolnjuje tudi manjši gostinski lokal v velikosti 70 kvadratnih metrov, ki bo kupce razvajal s svojo ponudbo pijač in toplih napitkov. Kupcem bo na voljo kar 87 brezplačnih parkirnih mest, ki se bodo nahajala pred trgovino in v kleti objekta.

Na dan otvoritve nove trgovine v četrtek, 17. aprila 2014, bo za vse obiskovalce in mimoidoče organiziran program s številnimi znanimi gosti, ki se bo pričel ob 10. uri in bo trajal vse do poznega popoldneva. Zbranim bodo zapeli Nuša Derenda,  ženska vokalna godba Coronke, zavrteli se bodo lahko na vižo ansambla Okrogli muzikanti, potekala bodo tudi številna nagradna žrebanja ob kolesu sreče, najmlajše pa bosta medtem zabavala zajček Sparky ter klovn Žare. Tako kot ob vsaki otvoritvi nove trgovine doslej, bo SPAR Slovenija ob tej priložnosti doniral 4.000 evrov vrtcu Laško.

Novi supermarket SPAR v Laškem bo ponujal širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Posebno pozornost so posvetili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave ter prijazno urejeni oddelki delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov in rib ter oddelek kruha in peciva. V trgovini pa ne manjka niti oddelek, imenovan TO GO, ki je v današnjem hitrem tempu življenja zelo aktualen. V njem boste našli številne že pripravljene jedi, ki jih lahko preprosto odnesete s seboj. Izbirali boste lahko tudi med raznovrstnimi sendviči ter pripravljenimi sadnimi in zelenjavnimi solatami.

Posebnosti nove trgovine so njena energetska varčnost in varčna LED razsvetljava.

V njej je vgrajen učinkovit sistem »System Transkritisch CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. Poleg tega je celotna trgovina opremljena le z varčno LED razsvetljavo, ki še pripomore k varčevanju električne energije.

SPAR Slovenija bo z novo trgovino v Laškem poskrbel za sodobno nakupovalno okolje, obiskovalci pa bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov, prijazni postrežbi ter prijetnem vzdušju. 

Ob trgovini je na novo urejeno avtobusno postajališče, ki bo omogočalo večjo dostopnost tudi kupcem brez lastnega prevoza. Laščani pa se bodo razveselili tudi novo urejenega zelenega kotička - mestnega parka, z drevesi, vodno fontano in številnimi klopcami.
 


DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR LAŠKO:

PON–PET: 8.00–20.00; SOBOTA: 8:00–20:00; NEDELJA: 8:00-12:00

Vabljeni!

 
Program ob uradni otvoritvi supermarketa SPAR LAŠKO:

  9:30 – Laška pihalna godba
10:00 – slavnostna otvoritev
11:00 – glasbeni nastop Nuša Derenda
11:30 – ženska vokalna skupina Coronke
12:30 – ansambel Okrogli muzikanti
15:30 – program za otroke, klovn Žare in obdaritev otrok
16:30 – nastop folklorne skupine Anton Tanc
17:00 – glasbena skupina Kingston

spar-lasko-otvoritev1
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane