OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Predlogi za obnovo starega mestnega jedra

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:

staro mestno jedro 04
Spomladi 2019 je bil izveden odprti, projektni, enostopenjski, natečaj za izbiro strokovno najprimernejše rešitve Ureditev starega mestnega jedra Laško. Namen natečaja je bil pridobiti strokovno najprimernejšo rešitev za oblikovno ter funkcionalno prenovo sledečih osrednjih odprtih javnih površin v mestnem jedru Laškega: del Trubarjevega nabrežja pod občinsko zgradbo, del Savinjskega nabrežja pod Hotelom Savinja, del Mestne ulice in del Kidričeve ter Trubarjeve ulice ter del Aškerčevega, Valvasorjevega in Orožnovega trga; rešitve za prenovo javnih površin s kakovostno zasnovano urbano opremo in ureditvijo peščevih površin, kolesarskega, motornega in mirujočega prometa ob sočasnem načrtovanju površin za dostavo in intervencijo ter površin za gostinske, tržne in prireditvene dejavnosti; ter v nadaljevanju postopka izdelovalca projektne in tehnične dokumentacije za izvedbo načrtovanih ureditev.

V priloženih mapah si lahko pogledate idejne rešitve in nanje podate svoje predloge, ki so v skladu z že pridobljenimi rešitvami:

  PRVONAGRAJENI KONCEPT

Vaši predlogi bodo poslani na Občino Laško in ne bodo vidni drugim. Pridržujemo si pravico, da predlogi ne bodo upoštevani pri pripravi projekta ureditve SMJ.

Predloge sprejemamo do sobote, 15. 4. 2020 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

  OBRAZEC ZA SPLETNE PREDLOGE

staro mestno jedro 02

Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Predlogi za obnovo starega mestnega jedra