OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Rože za Pepco, komedija KUD Veseli oder

x
petek, 15 januar 2016, 19:30

Petek, 15. januar 2016, ob 19.30, Kulturni center Laško
Rože za Pepco, komedija KUD Veseli oder

Zgodba v komediji Rože za Pepco na zabaven način govori o ljubezni in upanju. Osrednja junakinja je Tončka, preprosta ženska srednjih let. Živi sama, saj je njen mož pred 20-timi leti skrivnostno izginil.  Pred kratkim je prišla čistit v pisarno Zavoda za zaposlovanje.  Pepca, ki je vodja te pisarne, nove čistilke ne mara in ima do nje zaničevalen odnos. Toda Tončka se ne da in se ji postavi po robu. Njune številne, na videz konfliktne situacije, so zabavne in polne humorja.  Tudi do mlade praktikantke Tinke je Pepca osorna. Le hišnik Franc je pri Pepci dobro zapisan in to le zato, ker pozna skrivnost iz njenega življenja.  

Ko zaposleni odidejo in pisarna sameva, pa vanjo prihaja skrivnosten obiskovalec Ivan. Že nekaj let ima v tej pisarni varno skrivališče in prebivališče. Nekega dne pa ga v pisarni slučajno zaloti Polonca, mlada in sveže izšolana medicinska sestra, ki že dlje časa neuspešno  išče službo. Ivan je v veliki zadregi, zato se izdaja za Pepco. To pa prinaša veliko smeha in zabave. Smeh se še stopnjuje, ko ju pri tem zaloti Tončka, ki v Ivanu prepozna svojega pogrešanega moža. Ivan ponovno izgine, ostane pa vprašanje ali je Ivan Pepca ali obratno. Dogajanje, ki sledi, prinaša še več smeha in zabave. Kdo je torej kdo in kakšne skrivnosti imajo vse vpletene osebe? Odgovor boste izvedeli ob ogledu komedije Rože za Pepco.

Poleg napete zgodbe Vas torej čaka obilo zabave, komičnih situacij in zdravega smeha. Skupaj z glavno junakinjo Tončko boste podoživeli njeno nenavadno ljubezensko zgodbo, ob kateri se boste od srca nasmejali in morda tudi od srca raznežili.
Življenjski optimizem, pogum in milina osrednje junakinje, Vam bodo legli v srce in njene nenavadne zgodbe ne boste tako kmalu pozabili.  Še dolgo bo z Vami. Ob spominu na njo bo vedno znova zacvetelo vaše srce. Tako kot za Vas cvetijo naše Rože za Pepco.

 

Organizator: KUD Veseli oder

 

 

Nazaj

Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane