OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Delavnica s potencialnimi člani Mreže ponudnikov KBZ OKUSITI LAŠKO

x
četrtek, 24 januar 2019, 16:00 - 19:00
Delavnica je namenjena prepoznavanju kupcev odkupne verige in prodajalcem - prodajnim mestom za prodajo ponudbe certificirane s KBZ OKUSITI LAŠKO.

Zato ste na delavnico vljudno vabljeni:

potencialni deležniki odkupne verige ponudbe pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov certificiranih s KBZ OKUSITI LAŠKO, in sicer: gostinska podjetja, javni zavodi, idr. subjekti ter
lastniki potencialnih lokalnih prodajnih mest ponudbe certificirane s KBZ OKUSITI LAŠKO, in sicer: lokalne trgovinice v urbanem delu destinacije Laško ter pri ponudnikih - proizvajalcih ponudbe certificirane s KBZ OKUSITI LAŠKO (kmetije, rokodelci, predelovalci idr.), TIC-i, kulturne idr. ustanove, ki vključujejo lokalna prodajna mesta idr.
Z vzpostavljanjem Mreže na strani odkupa in ponudbe produktov certificiranih s KBZ OKUSITI LAŠKO želimo zagotovili, da bo ponudba (pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov, jedi in pijač ponujenih na gostinski način ter kulinaričnih prireditev in dogodkov) certificirana s KBZ OKUSITI LAŠKO, po eni strani dovolj raznolika in v primerni količini, po drugi strani pa celovito promovirana, tržena in prodajana v lokalnem okolju.

Prosimo za potrditev udeležbe do srede, 23. 1. 2019, na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 03/7337-736 (Edina Memić).
Lokacija : Otročji center Kino, Trubarjeva ulica 13, Laško

Nazaj

Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane