Nabava prenosnega urgentnega ultrazvoka za ZD Laško

POVABILO K ODDAJI PONUDBE
Na podlagi Zakona o javnem naročanju (ZJN-2, Uradni list RS, št. 12/13 – uradno prečiščeno besedilo, 19/14 in 90/14 – ZDU-1I), OBČINA LAŠKO, Mestna ulica 2, 3270 Laško (v nadaljevanju: naročnik), vabi zainteresirane ponudnike, da predložijo svojo pisno ponudbo v skladu s to razpisno dokumentacijo in sodelujejo v postopku oddaje javnega naročila.

OSNOVNI PODATKI O NAROČILU
Predmet javnega naročila je: NABAVA PRENOSNEGA URGENTNEGA ULTRAZVOKA ZA ZD LAŠKO.

Investicija bo sofinancirana s strani Ministrstva z zdravje. Pogodba bo z izbranim dobaviteljem podpisana, ko naročnik Občina Laško prejme s strani Ministrstva za zdravje sklep o dodelitvi sredstev.

Delitev naročila na sklope: naročilo se oddaja celovito, ni sklopov.

Skrbno preverite, da ste prejeli celotno razpisno dokumentacijo in da ste na ta način seznanjeni z vsemi zahtevami naročnika. Če naročnik ne bo prejel nobene ponudbe, ki bo izpolnjevala vse pogoje iz te razpisne dokumentacije, si naročnik pridružuje pravico do ponovitve razpisa oziroma da izvede postopek s pogajanji skladno z določili 28. oziroma 29. člena ZJN-2.

Naročnik je predvidel, da se bo javno naročilo izvedlo skladno z načrtovanim terminskim načrtom: 
Rok za postavitev vprašanj do 12.10.2015 do 08:00.
Rok za predložitev ponudb do 16.10.2015 do 10:00.
Odpiranje ponudb 16.10.2015 ob 12:00.

KONTAKTNA OSEBA
Kontaktna oseba: Boštjan Polajžar E-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Kontaktna oseba je navedena zgolj za primere tehničnih težav v zvezi s pridobivanjem razpisne dokumentacije ali uporabo razpisne dokumentacije (npr. težave pri odpiranju dokumentov). Vsa pojasnila v zvezi z vsebino razpisne dokumentacije lahko ponudniki zahtevajo zgolj preko portala javnih naročil. Prav tako so za vsebino razpisne dokumentacije relevantna zgolj pojasnila, ki jih potencialnim ponudnikom posreduje naročnik preko portala javnih naročil. Vsa ostala pojasnila, ki niso posredovana na zgoraj predviden način so zgolj informativne narave in niso pravno zavezujoča.

PREDLOŽITEV PONUDBE
Ponudnik odda ponudbo do roka za predložitev ponudb na način:
• osebno na naslov: OBČINA LAŠKO, Mestna ulica 2, 3270 Laško (glavna pisarna),
• po pošti na naslov: OBČINA LAŠKO, Mestna ulica 2, 3270 Laško

Ponudba mora v vložišče (glavna pisarna) naročnika prispeti do navedene ure. Ponudbe odposlane pred potekom roka, ki bodo k naročniku prispele po zgoraj navedenem roku, bodo izločene kot nepravočasne in zaprte vrnjene ponudnikom.
 
ODPIRANJE PONUDB
Odpiranje ponudb je javno in bo potekalo na naslovu: OBČINA LAŠKO, Mestna ulica 2, 3270 Laško.

Predstavniki ponudnikov, ki se izkažejo s pooblastilom za zastopanje ponudnika, lahko na postopek odpiranja ponudb dajo svoje pripombe. Pooblastila ne potrebujejo zakoniti zastopniki ponudnika, le-ti se izkažejo z ustreznim osebnim dokumentom. Drugi subjekti bodo na odpiranju ponudb lahko prisotni brez možnosti dajanja pripomb na zapisnik.

VELJAVNOST PONUDBE
Čas veljavnosti: najmanj 90 dni od roka za predložitev ponudb. Ponudba mora biti veljavna najmanj do navedenega roka. Prekratka veljavnost ponudbe pomeni razlog za izločitev ponudbe.

PREVZEM RAZPISNE DOKUMENTACIJE
Razpisna dokumentacija je brezplačna. Razpisna dokumentacija je dosegljiva na http://www.lasko.si.

Naročnik si pridržuje pravico, da razpisno dokumentacijo delno spremeni ali dopolni ter po potrebi podaljša rok za oddajo ponudb. Spremembe in dopolnitve razpisne dokumentacije so sestavni del razpisne dokumentacije. Ponudniki morajo spremljati morebitne spremembe razpisne dokumentacije, objavljene na portalu javnih naročil in spletnih straneh naročnika, saj pojasnila in spremembe predstavljajo sestavni del razpisne dokumentacije.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI / POJASNILA
Način postavljanja zahtev za pojasnila:
• Portal javnih naročil

Naročnik bo v najkrajšem možnem času na Portal javnih naročil posredoval pisni odgovor. Naročnik si pridržuje pravico, da razpisno dokumentacijo delno spremeni ali dopolni ter po potrebi podaljša rok za oddajo ponudb. Spremembe in dopolnitve razpisne dokumentacije so sestavni del razpisne dokumentacije.
Ponudniki morajo spremljati morebitne spremembe razpisne dokumentacije, objavljene na portalu javnih naročil in spletnih straneh naročnika, saj pojasnila in spremembe predstavljajo sestavni del razpisne dokumentacije.
 
Razpisna dokumentacija

Laški bilten

Laški Bilten št. 9515.04.2024
je izšla 101. številka

Laškega biltena
Vse številke

STARO MESTNO JEDRO

staro mestno jedro 01

ANKETA MOJA DEŽELA

ANKETA MOJA DEŽELA

PARTICIPIRAJ IN PROFITIRAJ!

part proracun m

OBČINA PO MERI INVALIDOV

logo občina po meri invalidov

Uradne ure in poslovni čas

Uradne ure (za občane)
ponedeljek: 8.00 - 12.00, 13.00 - 15.00
sreda: 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00
petek: 8.00 - 13.00

Poslovni čas
(poslovanje med organi)

ponedeljek: 8.00 - 15.00 
torek: 8.00 - 15.00
sreda: 8.00 - 17.00
četrtek:  8.00 - 15.00
petek: 8.00 - 13.00

Uradne ure po telefonu se izvajajo v okviru poslovnega časa vsak poslovni dan.

EU Projekti

logo EKS mlogo EU reg mlogo eu kohezijski sklad1 m
ELENA
logo EU reg m
logo iobcina03
logo občina po meri invalidov
112logo Obvestila in ukrepi ob nevarnosti naravnih in drugih nesreč
© 2024 Uradna spletna stran Občine Laško. Vse pravice pridržane. Izvedba zORBIT s.p.