Laško je NAJLEPŠI in NAJGOSTOLJUBNEJŠI ZDRAVILIŠKI kraj v Sloveniji

Laško je NAJLEPŠI in NAJGOSTOLJUBNEJŠI ZDRAVILIŠKI KRAJ v Sloveniji, tako je presodila komisija.
naj TZS 2016
V torek, 11. oktobra 2016, smo v sklopu Dnevov slovenskega turizma na osrednji prireditvi Moja dežela – lepa in gostoljubna prejeli priznanje za PRVO mesto v kategoriji Zdraviliški kraj. Drugo mesto je zasedel Podčetrtek, tretje Zreče.

Priznanje potrjuje dejstvo, da je strategija razvoja turizma, ki smo jo sprejeli v preteklem letu in ki ji vztrajno sledimo, prava pot. Zdravo, lokalno, zeleno, dostopno, gostoljubno so vrednote, na katerih temelji delo naše destinacije in vseh deležnikov v njej in so vrednote, ki si jih zastavlja vrh slovenskega turističnega gospodarstva. Poslanstvo naše destinacije govori o tem, da je turizem generator trajnostnega razvoja v občini Laško in naša vizija je postati prepoznavna, povezana, dostopna zdraviliška destinacija, ki na temeljih tradicije in s spoštovanjem lokalnega na trajnosten način nudi vrhunsko ponudbo za zdravje in dobro počutje sodobnega turista. Ponosni smo na dolgoletno zdraviliško tradicijo, večstoletno tradicijo pivovarstva in čebelarstva, kjer se ponašamo s hvalevrednimi nazivi (Thermana Laško – podjetje prijazno čebelam, Občina Laško – občina prijazna čebelam). Da celoten kraj dela dobro in povezano, pričajo osvojene nagrade: EDEN (postali smo Evropska destinacija odličnosti), Slovenia Green Destination (pristopili smo k Zeleni shemi slovenskega turizma in osvojili bronasti znak), naše turistično podjetje Thermana Laško razpolaga z znakom EU Marjetica in je letos prav tako pristopilo k Zeleni shemi slovenskega turizma ter osvojilo naziv Slovenia Green Accommodation, Komunala Laško je prejela nagrado za »Najbolj okusno vodo« … In še bi lahko naštevali.

Občina Laško se zahvaljuje vsem občanom, Turističnem društvu Laško, Hortikulturnemu društvu Laško, Pivovarni Laško Union, JP Komunali Laško ter vsem ostalim, ki vlagajo in skrbijo za to, da je naš kraj lep in gostoljuben.

Naj bo prejeto priznanje motivacija za vse nas, tako turistične delavce kot prebivalce, da ne pozabimo nečesa zelo pomembnega: TURIZEM SMO LJUDJE in samo s povezanim delovanjem lahko dosežemo še boljše rezultate.
naj zdravisiski kraj 2016
Nagrado sta prevzeli Janja Urankar Berčon, direktorica STIK-a Laško, in Mojca Leskovar, članica uprave Thermane Laško.

Laški bilten

Laški Bilten št. 9515.04.2024
je izšla 101. številka

Laškega biltena
Vse številke

STARO MESTNO JEDRO

staro mestno jedro 01

ANKETA MOJA DEŽELA

ANKETA MOJA DEŽELA

PARTICIPIRAJ IN PROFITIRAJ!

part proracun m

OBČINA PO MERI INVALIDOV

logo občina po meri invalidov

Uradne ure in poslovni čas

Uradne ure (za občane)
ponedeljek: 8.00 - 12.00, 13.00 - 15.00
sreda: 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00
petek: 8.00 - 13.00

Poslovni čas
(poslovanje med organi)

ponedeljek: 8.00 - 15.00 
torek: 8.00 - 15.00
sreda: 8.00 - 17.00
četrtek:  8.00 - 15.00
petek: 8.00 - 13.00

Uradne ure po telefonu se izvajajo v okviru poslovnega časa vsak poslovni dan.

EU Projekti

logo EKS mlogo EU reg mlogo eu kohezijski sklad1 m
ELENA
logo EU reg m
logo iobcina03
logo občina po meri invalidov
112logo Obvestila in ukrepi ob nevarnosti naravnih in drugih nesreč
© 2024 Uradna spletna stran Občine Laško. Vse pravice pridržane. Izvedba zORBIT s.p.